QiblaCity

En till WordPress-webbplats

Veya

En examen från The Culinary Institute of America i Hyde Park, NY, Chef Carrie Bogar och partner / make, Jerry Bogar öppnade Empire Restaurant i Carlisle, Pennsylvania 1994.

År 2006 sålde Carrie och Jerry sin 12-åriga restaurang ”Empire” och gjorde det stora flyget till en liten ö i Karibien.

Deras restaurang, Veya, på ön Anguilla fick snabbt rave recensioner från NY Times, Bon Appetit, Food & Wine och The London Times. Frommers skrev att ”på en ö välsignad med toppkalibriskockar och Karibiens bästa matplats, är detta Sandy Ground” treehouse ”en av de bästa och det har bara funnits sedan 2007. Pennsylvania kock / ägare kallar sin mat” solens mat ”, och det är en minxfusion av exotiska smaker från heta platser runt om i världen”.

När inte på restaurangen, gillar Chef Bogar tid med sina tre barn, reser och seglar.

0 reviews to Veya

Write a Review

Supportscreen tag