QiblaCity

En till WordPress-webbplats

The Terrace Restaurant

Terrassen är en franskinfluerad kockdriven restaurang som omdefinierar fina restauranger i Jungfruöarna med en förhöjd men ändå tillgänglig meny med färskt lokalt och flög i skaldjur, kött, premium ingredienser och en eklektisk vinlista.

The Terrace erbjuder raffinerad, modern och klassisk mat av Chef Erica Miner. Den har enastående utsikt över vattnet från sin rustika stenbyggnad i hjärtat av Cruz Bay, St John.

Förvänta en noggrant curated meny med färsk lokal fisk, karibisk hummer, naturligt upphöjt nötkött, lamm och fjäderfä, lokala gröna och örter. Alla desserter och ices krämer görs i huset, liksom alla lager, soppor och bröd. Kock Ericas mat har en enkel elegans till det, med ett starkt fokus på teknik och smak på ett konstfullt sätt som visar sin uppskattning av ingredienserna. Den omfattande vinlistan, med över 130 flaskor till varierade prispunkter, har tjänat The Terrace Wine Spectator Awards för 2015 och 2016 och kompletterar menyn och matupplevelsen. Ett stort urval av boutiqueviner och pålitliga varumärken från Kalifornien och Frankrike markerar listan, liksom noggrant utvalda viner från Sydamerika, Australien, Nya Zeeland, Spanien och Italien.

Erica och hennes man Robin, med en kombinerad 40 års erfarenhet, driver denna familjeägda restaurang och är stolta över sin vänliga och kunniga personal, inspirerad mat, vinlista och omhändertagna ingredienser. Duon har byggt bra relationer med lokala bönder, fiskare och purveyors för att kunna erbjuda oöverträffad kvalitet och en spektakulär middagsupplevelse.

0 reviews to The Terrace Restaurant

Write a Review

Supportscreen tag