Loungen, allt i glas, kan bekvämt rymma 330 personer. Tabellerna på balkongen är de mest frekventa ställena. Designen är av arkitekten Marco Perazzo och följer begreppet andra hus i gruppen. Den landskapsarkitektur med inhemska växter, är undertecknad av Fabio Camargo.
Om du letar efter en restaurang för att göra en måltid av kvalitet – ett företag eller en middag med vänner eller familj – i ett trevligt och integrerat med naturmiljö, är detta platsen.
Menyn i Brasilia består av den mest inbjudna gruppen av paulista-husets rätter Rubaiyat, med skär som Picanha Summus, Baby Beef, Mästarens Beef och Kobe Nötkött.
Ett annat alternativ är det tropiska Kobe-nötköttet, det suckulenta köttet och den unika smaken, vilket är ett resultat av korsningen av boskaps-Brangusrasen med Wagyu, av japanskt ursprung, vilket kan bedömas i två olika stycken, babybiff och biff av chorizo. På grund av dessa och andra skärningar exklusiva, är restaurangerna Rubaiyat de mest prestigefyllda husen av kött från Brasilien.
0 reviews to Restaurante Rubaiyat Brasilia