Jag förbereder en 5-rätters meny med cirka 10 olika föremål som lever framför dig. Tom kommer att hälla vinet, chit chatta och limma natten tillsammans. Kvällen börjar klockan 7 PM och middagen blir färdig runt klockan 10:00. Efter middagen erbjuder vi möjlighet att sitta på takterrassen med oss och prata om dumma saker. (Du kommer aldrig vara den sista att lämna, det blir oss.)
Vi serverar endast gäster 18 år och äldre, men tonåringar är välkomna att äta middag på ”Que Pasa” restaurang. (Du kan checka in på dem mellan kurser.)
För 25 år sedan … åt jag i ett restaurangkök. Ett underbart minne som alltid stannat hos mig.
För 16 år sedan flyttade jag till Aruba med min familj.
Efter några år av detta och det blev jag kocken på Marandi Restaurant. 12 1/2 år sedan, det här är också när och där jag träffade min frontman Tommie Rensen … Köket själv hade plats för 8 gäster vid bordmatlagning. Det var en succé. (Samtidigt förberedde jag måltider för 80-stolen största matsalen).
Jag fortsatte att återvända till mina minnen av 25 år sedan. Det var vad jag ville ha … att ha mitt eget restaurangkök. Och så kom 2 dårar och en tjur till. Efter bara 3 år hette den bästa restaurangen i Karibien (av resan Advisor)! Jag skulle slå toppen … tid för en ny utmaning …
Eftersom många gäster redan känner mig som Fred har det blivit min nya restaurangs namn: FRED … och det är Live Cooking, där gästerna kan delta, ställa frågor, titta på, kanske njuta av en drink då deras middagskurser kommer att bli. Det är 100% Fred!
0 reviews to Fred