Beläget i Tuškanacskogen, bara några minuters promenad från stadens centrum, ligger Dubravkin både en restaurang och en vinbar. Dess interiör är varmt och modernt, medan terrassen har en vacker utsikt över parken och skogen. Vår filosofi handlar om att erbjuda ett innovativt matsalskoncept som speglar medelhavsinflytande.
Medelhavsköket, med menyn som designats av vår kock Priska Thuring, och professionell och hjälpsam personal som leds av Marko Rundek, kommer att erbjuda varje gäst en utsökt, elegant och sofistikerad upplevelse. Vår professionalism, uppmärksamhet på detaljer och kombinationen av tradition och innovation kommer inte att lämna dig likgiltig.
År 1852 tog grevinnan Sophie van Stockau en promenad längs en vacker skogsvägen i Zagreb med sin man, förbjudet Josip Jelačić, som hon hade träffat två år tidigare vid balen vid det kejserliga Hofburg-palatset i Wien. Naturens skönhet förbluffade henne, och banan blev så småningom uppkallad till hennes ära. Så här börjar historien om Dubravkins unika skönhet och positiv energi sätta sin plats och omgivningen.
Först var det ett värdshus där bergsklättrare skulle samlas när de klättrade Medvednica. När spårvagnen senare utvidgades till Mihaljevac blev platsen en samlingspunkt för par. Det var då det fick sitt namn – Dubravkin satte, och med tiden blev det en fiskrestaurang.Den nya Dubravkin puten öppnade sina dörrar 2010 när familjen Crnjac renoverade restaurangen samtidigt som de grundläggande egenskaperna hos naturen och dess österrikiska, ungerska, medelhavs-och medelhavsinflytande respekterades.
0 reviews to Dubravkin-Put