QiblaCity

En till WordPress-webbplats

Cha Cha San

Anguillas första gourmet Panasiatiska restaurang - Cha Cha SanMrTea - ger spännande nya smaker till en ö som är känd för sina enastående kulinariska val. Nytt på Anguillas livliga matplats för säsongen 2014 är Cha Cha San, tjeckiska chefskockens och ägaren, Ken Lin Kock Kens stjärniga internationella karriär har inkluderat stints i några av världens ledande kulinariska destinationer: Tokyo, London, Moskva, Mauritius - och nu Anguilla.

Namnet på restaurangen Cha Cha San översätts som Mr. Tea. Kock Ken valde namnet på grund av teatns betydelse i Sydostasien och att introducera detta vackra element av asiatisk kultur till sitt nya hem i Karibien. ”Min dröm är att ta med vacker asiatisk kultur och mat, och nya, spännande, asiatiska smaker till Anguilla – en ö med ett utmärkt kulinariskt rykte.”

West End-restaurangen har en rad frestande sydasiatiska favoriter som lagas i ordning på stadionens kök. Små biter, som ”Cha Style” Räka Tempura, Angus nötkött Dumpling och färsk Sushi kan avnjutas som antingen en bar mellanmål eller en förrätt. Piquant och exotiska huvudrätter som lyfter fram sydasiatiska smaker kan provas som enkeldiskar eller ”familjestil” med en grupp. Baren erbjuder ett unikt urval av asiatiska inspirerade cocktails och öns mest omfattande utbud av Saki, förutom en vinlista, importerade öl och naturligtvis ett urval av taiwanesiska teer.

Mouthwatering, exotiska dofter; vänlig service; glada, röda kinesiska lyktor; sval lounge musik och en livsstorad staty av Mr Tea själv gör restaurangen terrakotta gården intimt attraktiv. Kock Ken är övertygad om att hans blygsamma pris, ”Bento Box” specialerbjudanden och vanliga Happy Hours kommer att få lokalbefolkningen och turister att översvämma för en smak av Anguillas spännande nya asiatiska smaker.

0 reviews to Cha Cha San

Write a Review

Supportscreen tag