QiblaCity

En till WordPress-webbplats

Artisan Pizza Napoletana

Både ägarna, Indra Webster och Jürgen Beck kommer från väldigt olika bakgrunder, Arkitektur och Finans. I början av 2014 gavs ägarna möjlighet att hyra en byggnad som tidigare hade en restaurang i den, i ett av de kommande turistområdena i Anguilla.

På grund av sin kärlek till italiensk mat i allmänhet genom sina intensiva resor i hela Italien och mer specifikt deras kärlek till Pizza insåg de att medan Anguilla var känt för att vara en matdestination, erbjöd ingen traditionell napolitansk pizza och de trodde att napolitansk pizza skulle vara en bra komplimang eller tillägg till high-end matscenen i Anguilla.

Deras forskning tog dem till Associazione Verace Pizza Napoletana och i april 2014 reste Indra och Jürgen till Neapel för att delta i 10 dagars träning på AVPN.

Efter träningen startade de en intensiv renoveringsprocess i byggnaden och importerade nödvändig utrustning, till exempel sin vedeldade ugn – målet var att skapa ett urbant och modernt utomhusutrymme och att använda många återvunna material som möjligt. De byggde bord, dörrar etc. från begagnade fraktpallar och andra återvunna material – allt som kunde byggas från återställda material byggdes direkt på plats – ”house made”.

Men det ”husgjorda” slutar inte där – Artisan Pizza Napoletana gör dagligen även färsk pasta inomhus, upp till 10 olika säsongsbetonade Gelato-smaker och andra husgjorda specialiteter. Allt som kan hämtas, även om det lokala jordbruket och fiskesamfundet kommer in i färskt. Övriga ingredienser till Neapolitan Pizza skickas in från Italien. Använd endast de bästa ingredienserna.

Indra och Jürgen visste båda från början att de skulle vilja att restaurangen inte bara bara tjänar Neapolitan Pizza utan också att bli den första certifierade restaurangen Napolitanska Pizza i Karibien. Så i början av 2016 bestämde de sig för att det var dags att starta certifieringsprocessen.

Artisan kontaktade sin goda vän Giulio Abussi, som ägarna träffades på träningsprogrammet i Neapel 2014, för att hjälpa dem med certifieringsprocessen.

0 reviews to Artisan Pizza Napoletana

Write a Review

Supportscreen tag