Handgjorda trämöbler, inklusive en 29-fots lång Windsor-bänk, förbättrar Blue Duck Taverns varma och rustika känsla, inbjudande resenärer och lokala invånare att samla och fira de bästa ingredienserna i säsongen.
Inne i Blue Duck Taverns öppna kök med specialdesignat Molteni-sortiment, bringar Chef de Cuisine Brad Deboy skarpt fokuserade och djärva smaker till bordet genom enkla, ädla matlagningsmetoder och modern teknik. Njut av läckra, långkokta rätter från restaurangens vedeldade ugn, fånga smakerna i Amerikas enkla, hälsosamma livsmedel.
Blue Duck Lounge är en urban oas i hjärtat av vår nations huvudstad. Njut av säsongsbetonade cocktails, frestande martini och en omfattande vinlista, med många handplockade glasögon. Bekväma sittplatser och ”Capitol Hill” glasskärmade bås skapar en intim samlingsplats – perfekt för efterdriven dryck och lättmatbit.
Följ med oss för vår nattliga ostpresentation, uppvisande hantverksmässig ost och charcuterie, tillgänglig av uns. Tillåt vår inhemska ostspecialist att speciellt förbereda en utsökt ostbräda, ihop med vår housemade säsongschutney & sylt, och jästgrönsaker.
0 reviews to Blue Duck Taverns