Vårt åtagande är att leverera färska, säsongsbetonade och med högsta kvalitet, erbjuder vi en kort men mycket dynamisk diagram. Dessutom vid våra bord tog vi Degus genom en rundtur i olika måltider, parat med det bästa urvalet av drycker; den ultimata upplevelsen av Gastronomic Workshop, där vår kock är helt uttrycklig i varje skål.
El Punto är Escazú mest moderna koncept matsal erfarenhet, liknar sig till en gourmet verkstad och en exklusiv samlingsplats för att smaka på varierad internationell mat. Med en ständigt föränderlig och alltid dynamisk meny som betonar färska, säsongsbetonade och odlade ingredienser på plats, är El Punto verkligen erkänd på grund av de unika smakerna som skapats av kocken Rodrigo Montesinos.
Född i Mexiko har Montesinos jagat sin passion och utvecklat sina talanger i köket från Spanien till Frankrike, där han kokade i en Michelin-rated restaurang och honade de kotletter han visar i Costa Rica.
0 reviews to El Punto