QiblaCity

En till WordPress-webbplats

The Green Door Restaurant

Sedan 1988 har vårt uppdrag varit att skapa utsökt och hälsosam mat som ligger så nära dess naturliga status som möjligt. Vi förbereder allt i våra egna lokaler, med endast ingredienser av utmärkt kvalitet.

Våra menyer reflekterar en säsongsbetonad betoning och lokal försörjning med så många ekologiska produkter som vi kan källa och växa.

Vi gör vår mat färsk dagligen från början. Arbetsdagen börjar klockan 6:00: bakning, blanchering, blandning, kokning, bryggning, skärning, skärning, dicing, diskning, stekning, rivning, uppvärmning, saftning, knådning, reducering, rostning, spiring, stewing, steeping, ångning, simmering , Skrubbning, servering, tvättning, torkning och zesting.

Låt vattnet koka, menyn bestäms och ugnarna flammar till liv. Bland blandning och blanchering kommer fler arbetare genom bakdörren, prep paprika, skära morötter, skölja av organiska äpplen, halva, kvart och kärna. Snart är sopppotten på spisen;

0 reviews to The Green Door Restaurant

Write a Review

Supportscreen tag